Reginox keukenkranen

Logo-Keuken-speciaal

Ben jij opzoek naar een nieuwe kraan voor in de keuken? Dan komen er best wat dingen bij kijken. Van de prijs, kwaliteit tot de fabrikant en afmetingen. Wij informeren je wat rondom de kranen van Reginox zodat jij de beste keuze kan maken bij het aanschaffen van een nieuwe kraan.

De Reginox kraan wordt wereldwijd in meer dan 60 landen verkocht. Het merk staat met name bekend om hun betrouwbare reputatie en hoge kwaliteit producten. Reginox biedt een breed assortiment aan allerlei kwaliteit kranen tegen sterke prijzen. Deze kranen worden vaak gekocht in combinatie met Reginox spoelbakken. Door de variatie in aanbod is er voor iedere keuken een mooi model te vinden, zowel voor particulieren als professionals.

De Reginox kranenserie bestaat ui 7 verschillende series. Logan, eenhendelkranen met rechte uitloop, gemaakt van RVS. Yampa, eenhendelkranen met ronde uitloop, gemaakt van RVS. Belaya, pulloutkranen met rechte of ronde uitlopen, gemaakt van messing. Cedar, pulloutkranen met rechte uitloop, gemaakt van RVS-materiaal. Met het brede assortiment is er gegarandeerd een perfecte kraan voor jouw keuken. Check alle Reginox keukenkranen hier: https://www.keukenspeciaal.nl/Kranen/Keukenkranen/reginox-c2/

Over Reginox

Reginox is een Twents bedrijf met meer dan 100 jaar ervaring. Het bedrijf staat bekend om een betrouwbare reputatie met name gefocust op de hoge kwaliteit van hun roestvast stalen spoelbakken en keukenwerkbladen. Het bedrijf let op maatschappelijk verantwoord ondernemen en is daarnaast FSC gecertificeerd. De spoelbakken die zij produceren bestaan uit 70% gerecycled staal. Met grondstofbeheersing en energiebesparing let Reginox op de bescherming van het milieu.

WordPress Theme: Blogdot by Michael.