Een placemat vinyl in plaats van een tafelkleed

placemat vinyl

Het is tijd voor avondeten en je moet de tafel dekken, vervolgens pak je om je mooie houten tafel te beschermen tegen vlekken. Wat nou als er een veel beter, mooier en handiger alternatief is voor een tafelkleed? Namelijk een placemat vinyl! Een groot voordeel van placemats die van vinyl zijn gemaakt tegenover een tafelkleed is het feit dat ze niet vies worden en niet gewassen hoeven te worden in tegenstelling tot een tafelkleed. Dit maakt placemats ook ideaal voor bijvoorbeeld gezinnen met kinderen aangezien die vaak nog eten naast hun bord laten vallen. 

Handig en mooi 

Omdat de placemat vinyl kleiner zijn en heel dun nemen ze weinig ruimte inbeslag. Dit is erg handig voor het opruimen van de placemats. De placemats zijn ook handig schoon te maken met een doekje of water omdat er niks in de placemats blijft zitten door de stof waarvan het gemaakt is. Hierdoor kan je de placemats in principe elke dag gebruiken.

Er zijn veel verschillende soorten vormen en kleuren/printjes waarmee je een placemat gemaakt van vinyl kan krijgen. Als je bijvoorbeeld een kijkje neemt in de catalogus van een winkel die online vinyl placemats aanbied zoals: https://www.vloerkledenopvinyl.nl/placemats-en-onderzetters/ kan je zien dat je keuze hebt uit heel veel verschillende soorten printjes en maten. Hierdoor is er voor elk huishouden wel een geschikte bij. 

Dus ben jij in de markt voor bescherming van uw tafel tijdens het eten? Neem dan eens een kijkje naar placemats van vinyl!

WordPress Theme: Blogdot by Michael.