Zeer tevreden over Schouten Hoveniers

Logo-Schouten-Hoveniers

De tuin van mijn grootouders lag er erg vervallen bij. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar een hoveniersbedrijf dat de tuin op kon knappen. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan kwamen we terecht op de website van Schouten hoveniers.

Zeer veel informatie op de website van echte drijf

Toen we terecht kwamen op de website van Schouten Hoveniers kwamen we terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is ook erg veel informatie vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Ook zijn er een aantal afbeeldingen op de website te vinden die ons erg aanspraken. Na het lezen van de informatie en het bekijken van de foto’s besloten we om contact met het bedrijf op te nemen. 

Tuinaanleg


Zeer vriendelijke en uitgebreid geholpen

We konden al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Mijn grootouders hadden tijdens dit gesprek al hun wensen op tafel gelegd en het bedrijf stelde vervolgens een offerte op. De offerte sprak ons erg aan waardoor we besloten om het bedrijf in te huren om de tuin op te knappen. De tuin is inmiddels klaar en we zijn allemaal super tevreden met het resultaat.

WordPress Theme: Blogdot by Michael.