Zeer tevreden over Kennemerland Home Deco

kenmy-logo

Ik ben een aantal weken geleden verhuisd naar mijn nieuwe woning in Amstelveen. De vloer in de woonkamer wilde ik graag nog vervangen door een mooie parket vloer. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Kennemerland Home Deco.

Een zeer goede website

De website van Kennemerland Home Deco is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. op de website van het bedrijf is ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. De informatie sprak mij persoonlijk erg aan waardoor ik besloot om een bezoek aan de winkel te brengen om een mooiere parket vloer aan te schaffen. Het bedrijf biedt een erg groot assortiment aan. Hierdoor had ik erg veel keuze tussen zeer veel verschillende vloeren. Nadat ik een aantal vloeren met elkaar had vergeleken besloot ik om over te gaan tot een aankoop.

Egger_Headers_Palladino_3

Zeer tevreden met het resultaat 

De vloer die ik had gekocht werd al erg snel geleverd en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Mijn woning ziet er door de nieuwe vloer erg mooi en modern uit. Daarom raad ik Home Deco ook aan iedereen aan die op zoek is naar mooie vloeren.

WordPress Theme: Blogdot by Michael.