Speciaal ontworpen keukens bij Keuken en Keukens

logo-keuken-en-keukens

Mijn zus woont al een aantal jaar samen met haar vriend in Elst. Ze wilde de keuken van de woning graag vernieuwen. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar een bedrijf bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje hadden gezocht sprak ons de website van het bedrijf Keuken en Keukens ons het meeste aan. 

Een goede website en goede reviews 

Keuken en Keukens beschikt namelijk over een erg goede en overzichtelijke website. Ook zijn er erg veel positieve reviews over het bedrijf te vinden. Het bedrijf houd de kosten laag omdat het bedrijf geen wagenpark, personeel of showroom heeft. De eigenaar zal langskomen om een ontwerp te maken voor een keuken dat het best bij jouw woning past. Dit sprak mijn zus erg aan waardoor ze contact met het bedrijf opnam. 

keuken inspiratie

Zeer vriendelijk geholpen

Mijn zus werd erg vriendelijk te woord gestaan en de eigenaar kon al erg snel langskomen voor het maken van een ontwerpt. De schets en het ontwerp dat hierop volgde sprak mijn zus erg aan waardoor  ze besloot om over het gaan tot een aankoop. De keuken werd een aantal weken later bezorgd en geplaatst. Haar keuken ziet er nu erg mooi en modern uit en daarom is ze ook erg tevreden. 

WordPress Theme: Blogdot by Michael.