A kwaliteit kozijnen bij Timmerbedrijf van de valk

logo

Mijn broer woont sinds een aantal maanden op zichzelf. De kozijnen van de woning die hij had gekocht waren echter wel rot. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar een goed timmerbedrijf. Nadat we een tijdje op het internet hadden gezocht kwamen we terecht op de website Timmerbedrijf van de valk.

Echte passie voor hout

De website van het bedrijf is erg goed en vooral erg overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Het bedrijf heeft echte passie voor hout waardoor zij altijd goede kwaliteit kozijnen zullen plaatsen. Dit sprak ons allebei erg aan waardoor we besloten om een offerte bij het bedrijf op te vragen. 

kozijnen

Een zeer voordelige prijs bij Timmerbedrijf van de valk

De offerte dat Timmerbedrijf van de valk ons opstuurde sprak mijn broer erg aan. Daarom besloot hij ook om nieuwe kozijnen door dit bedrijf te laten plaatsen. Het bedrijf kon al erg snel beginnen met het plaatsen van nieuwe kozijnen. De kozijnen zijn inmiddels af en we zijn allebei zeer tevreden met het resultaat. Daarom raden we het bedrijf ook aan iedereen aan die op zoek is naar een goed timmerbedrijf voor nieuwe kozijnen. 

WordPress Theme: Blogdot by Michael.